DODATNI POSAO: Pripadnica granične policije noću radi kao striptizeta?

striptiz
pixabay

Službenici Uprave policije Crne Gore proveravaju saznanja da se njihova koleginica, čiji je identitet poznat redakciji Dana, u podgoričkom lokalu „Mr. Stefan Braun” bavi poslovima nedostojnim službe.

 

Sumnja se da policajka iz Sektora granične policije radi na poslovima animiranja gostiju, a u opisu njenog posla je, između ostalog, i da pleše na šanku i tako animira goste kako bi trošili više novca.

 
Kao dokaz koji potkrepljuje ovu sumnju, prema saznanjima Dana, policiji su dostavljne fotografije sa Fejsbuk stranice navedenog lokala.

– Ta policajka nalazi se na više fotografija koje su javno objavljene tokom prva tri mjeseca tekuće godine, a na nekima od njih vidi se kako igra na šanku lokala. Na većini tih fotografija ona nosi kačket. Da se provjeravaju sumnje da službenica Sektora granične policije za novac radi u lokalu, u kojem, između ostalog, plesom animira goste – Danu je potvrđeno iz Uprave policije.

 
Službenici nadležne službe u Upravi policije poseduju saznanja da je policijska službenica angažovana u Sektoru granične policije izvjesno vrijeme angažovana u noćnom klubu „Mr Stefan Braun” u Podgorici na poslovima animiranja i zabavljanja gostiju. Dokumentacija o tome je već dostavljena Etičkom odboru radi odlučivanja da li je ona time prekršila Kodeks policijske etike.

Naveli su i da ova policajka nije dobila odobrenje nadležnih da radi kao igračica u lokalu. Kako Dan nezvanično saznaje, ona je početkom marta nadređenim uputila dopis u kojem je tražila odobrenje za obavljanje dopunskog posla.loading...