Islamska država danima unazad otvoreno preti celom Balkanu da će ga razoriti, a najglasniji u tim pretnjama je naše gore list Tefik Mujović iz Tutina koji nosi isisovsko ime Ebu Talha Jemenac, otkriva “Alo!“!

 

Ovaj državljanin Srbije, naime, toliko se dobro pokazao u sumanutom ratovanju na strani ID koja seje strah po celom svetu da je postao zamenik novog lidera ISIS-a Ajmana Al-Zavahirijua, vođi Al Kaide i izabranom nasledniku Osame bin Ladena.

Alaramntno je pritom što su u magazinu za Balkan Islamske države “Rumijah” u poslednjem broju poslate direktne pretnje Srbima i Hrvatima gde se kaže “Mi ćemo se vratiti”.

Teroristi Islamske država preko “Rumijaha” poručili su da nisu zaboravili Balkan, i da se vraćaju, ali i da su bili “preokupirani” na nekim drugim područjima (u Siriji i Iraku).

U “Rumijahu” se podseća na terorističke napade širom sveta, i naglašava da bi to trebalo da bude opomena.

Veoma je zanimljivo da je otkriveno od ruskih bezbednosh sluzbi FSB da svakodnevnu komunikaciju sa Tefik Mujović iz Tutina zapravo vodi Izetbegovicev saradnik direktor Obaveštajno-bezbednosne agencije, na čijem je čelu islamista Osman Mehmedagić. Važno je napomenuti i to da Tefik, iako je trenutno u zatvoru i to našem, bez problema uspeva da koordiniše svim akcijama i tu upravo preko Izetbegovićevog čoveka. On je izabran kao naslednik ISIS-a pa će kako ISIS navodi doći da ga oslobode uskoro – otkriva naš izvor.

Politički analitičar Saša Borojević nimalo nije izenađen što se upravo ovaj Tutinac našao na čelu najozloglašenije organizacije i što sada preti i svojoj zemlji.

Tefik Mujović iz Tutina odnosno Islamsko ime Ebu Talha Jemenac je bio angazovaan na širenju radikalnog islama. Po dolasku u Siriju organizovao je prihvat regruta i kontakte sa teroristima. Na svom Fejsbuk profilu javno je propagirao terorizam i pozivao na samoubilačke akcije u Raškoj oblasti, Beogradu i Rimu. Upozoravm građane da bi ove pretnje trebalo shvatiti ozbiljno jer samo na Kosovu ima 270 radikalnih islamista, u BiH na stotine, a u Srbiji već oko 500 – komentariše Borojević.loading...