DONALD TRAMP OZBILJNO BOLESTAN? Ovo je snimak američkog predsednika koji je zabrinuo lekare (VIDEO)

Tokom govora na vojnoj akademiji Vest Point Tramp nije mogao normalno da podigne čašu vode, već je morao da koristi obe ruke.

Pixabay.com

Ima li američki predsednik Donald Tramp zdravstvenih problema? Uoči njegovog 74. rođendana ponovo se govori o njegovom zdravlju.

Tokom govora na vojnoj akademiji Vest Point Tramp nije mogao normalno da podigne čašu vode, već je morao da koristi obe ruke.

Američki mediji tvrde da se to nije dogodilo prvi put. Naime, nedavno je izašao snimak u kojoj ne može da kontroliše pokrete desne ruke.

Nakon što je završio govor, s podijuma je silazio jako sporo i izgledao je vrlo nestabilno, a celu situaciju je sam komentarisao na Tviteru.

Rampa s koje sam se spustio nakon govora na Vest Pointu bila je izrazito duga i strma, nije imala rukohvate, i što je najvažnije, bila je vrlo kliska. Poslednje što sam žele da učinim jeste da padnem kako bi se “lažne vesti” zabavile. U poslednjih 10 metara rampe sam potrčao da dođem na ravno. Momentum! – napisao je Tramp na Tviteru.

Ipak, video pokazuje da je napravio tek dva ubrzana koraka.

Tramp nije komentarisao zašto je pio vodu s dve ruke.

Doktorka Bendi Li psihijatar sa Jejla, kaže da se radi o neurološkim znakovima koji ukazuju na potrebu za snimanje mozga.

Podsetimo, Trump je već dizao čašu s dve ruke, a prvi put je to zabeleženo 2017. kad je izlagao svoju strategiju pripadnicima vojne službe u Vašingtonu.

Iste godine je s dve ruke podigao bocu vode dok je govorio o trgovinskom sporazumu s Japanom.

Tramp i dalje tvrdi da je savršeno zdrav za svoje godine, a Bela kuća je nedavno objavila rezultate pregleda koji su, kako kažu, u skladu s njegovim navodima. Tramp danas slavi 74. rođendan.loading...