DOŠAO PIJAN NA RAZGOVOR ZA POSAO: Život mu je zagorčala “FIRMA” u kojoj je aplicirao!

Policija
Pixabay.com

Četrdesetosmogodišnji Endru Džekson, pojavio se na razgovor za posao upravnika informacionih tehnologija policijske stanice u okolini Mančstera. Već na početku razgovora, jedan od oficira je osetio da sa Džeksonom nešto nije u redu.

 

– Kada sam ga pitao kako nas je pronašao, odmah sam osetio da je na razgovor došao pijan. Osećao se na bačvu – kaže jedan od zvaničnika ove policijske stanice.

Pri samom početku razgovora Džekson se požalio da je imao određenih problema prilikom parkiranja, zbog čega je odmah postao sumnjiv. Čim je otvorio usta, prostorijom se raširio nesnosni miris ustajalog alkohola.

– Odlučio sam da nastavim razgovor i odradim intervju do kraja ali sam vremenom postao siguran da čovek nije u stanju da racionalno rasuđuje, pa sam bio u dilemi šta da radim. Pitao sam ga da li je nešto pio pre nego pre dolaska kod nas. Priznao je da je pre polaska podelio sa suprugom jednu bocu vina. Ipak kasnije će se ispostaviti da je konzumirao mnogo jača pića – kaže policijski oficir iz Mančestera.

Zatim su ga policajci iz saobraćajne policije zamolili da uradi alkotest koji je ipak utvrdio prisustvo alkohola u krvi. Odveden je zatim u obližnju kancelariju gde je protiv njega pokrenut postupak za vožnju u pijanom stanju. 

Osuđen je na godinu dana zabrane vožnje motornih vozila a kazna bi mogla biti smanjena na sedam meseci, ukoliko uspešno prođe edukativni tretman odvikavanja. Uz to mora da plati i novčanu kaznu od 235 funti, piše Dejli Mejl.loading...