DOŠLA NA PREGLED SA BEBOM: Pretukao bivšu suprugu u hodniku bolnice!

D. I. teško povredio j. d. (35), koja je sa bebom od svega 10 dana došla na pregled u zdravstvenu ustanovu u Prokuplju. Obezbeđenje je uspelo da obuzda napadača, koji je zatim pobegao

 

J. D. (35) iz Prokuplja, koja je sa bebom od svega deset dana došla na pregled u prokupačku bolnicu, brutalno je pretukao bivši suprug D. I. naočigled pacijenata i medicinskog osoblja. Obezbeđenje je srećom brzo reagovalo i obuzdalo pomahnitalog muškarca, koji je nakon napada pobegao u nepoznatom pravcu. Za njim je raspisana potraga.

Prema rečima dr Marije Stošić, portparola prokupačke bolnice, incident se dogodio u četvrtak oko 12.45.

Žena je dovela bebu na kontrolu kada se pojavio bivši muž koji je brutalno pretukao nanevši joj teške povrede po glavi i telu – kaže Marija Stošić. – Sve se događalo u hodniku, a nesrećnoj ženi su pomoć ukazali doktori iz bolnice. Ubrzo po incidentu pojavio se i njen sadašnji partner, otac novorođenčeta.

Inače, tokom čitavog incidenta beba je srećom ostala nepovređena i nalazila se u nosiljci pokraj majke. Žena će biti zadržana u prokupačkoj bolnici, a policija će, kako saznajemo, D. I. teretiti za nasilje u porodici.