DR NESTOROVIĆ IMA NOVU TEORIJU ZAVERE: Evo šta kaže – ZAŠTO političari NE UMIRU od korone?

Da su lideri zemalja sveta zaštićeni od korone, ali i od drugih pošasti poput kancera, teorija je koju je izneo doktor Branimir Nestorović.

printscreen/youtube.com/ TV HAPPY

Nekadašnji član Kriznog štaba u još jednom gostovanju u jutarnjem programu na televiziji Hepi dao je brojna objašnjenja o koronavirusu, testovima, vakcinaciji, još jednom pokazavši da su mu omiljene teme uvek najaktuelnija zbivanja širom sveta.

“Neko je postavio pitanje na internetu kako se nijedan kralj, nijedna kraljica nisu zarazili u svetu, ni od predsednika čak, (izuzev Borisa Džonsona i Trampa, dodaju voditelji), nekako je kod njih smrtnost nula. Kad pogledate statistiku, ona pokazuje da ne umiru ni od raka. Poslednji predsednik koga sam pratio, koji je umro od raka, bio je Miteran (Fransoa Miteran, francuski predsednik, umro od raka prostate). Očigledno su zdraviji nego mi”, navodi Nestorović kao odgovor na voditeljkino pitanje da li život ima cenu.

Nestorović se dotakao i teme koja je pala u zaborav, a bila je goruća kada se tek pojavio koronavirus, a tiče se porekla virusa, da li je on nastao prirodnim ili veštačkim putem:

“Da li je virus veštački, to je rekla virusolog Li Meng, Kineskinja koja je iz Hongkonga prebegla u Ameriku. Objavila je dva rada i rekla da je virus definitivno napravljen genetskim inženjeringom. Ta priča je sad utišala, koliko vidim, niko ne priča o tome”, smatra Nestorović.