DRAMA KOD VLASOTINCA: Muž zaključao ženu u kolima, pa ih gurnuo niz nizbrdicu

V. G. (49) je povređena nakon što ju je juče suprug, G. G. zaključao u kolima, pa vozilo gurnuo niz nizbrdicu.

policija
Pixabay.com

Nesrećna žena zatečena je u polusvesnom stanju, a za to vreme njen suprug otišao je do porodične kuće i sekirom je polupao automobil i motor njihovog sina. G.G. je nakon incidenta u selu Lipovica kod Vlasotinca uhapšen.

Prema tvrdnjama očevidaca, ovaj pedesetogodišnjak je sa svojom suprugom V. G. (49) krenuo automobilom iz Lipovice prema Vlasotincu, ali negde na kraju sela, oko 16,30 sati, on je izašao iz automobila, ostavljajući suprugu na mesto suvozača, i gurnuo ga sa jedne kosine koji se posle tridesetak metara zaustavio tako što je udario u stablo šljive! Povređenu ženu ostavio je samu na milost i nemilost.

Dok su seljani koji su u čudu gledali šta se dešava dotrčali do slupanog automobila i izvukli ošamućenu ženu, G. G. je pravio nove pakosti.

– Jedva smo je izvukli, bila je u polusvesnom stanju i imala modrice na glavi. Pretpostavljam da su se usput posvađali oko nečega – priča jedan Lipovčanin, koji želi da ostane anoniman.

G. G. se vratio pešice kući i tamo u dvorištu sekirom polupao automobil i motor svog sina, tvrdi drugi sagovornik.

PU Leskovac je nezvanično saopštila da je došlo do krvičnog dela i da je muž priveden, te da će uskoro biti izdato saopštenje. U Opštoj bolnici u Leskovcu kažu da je žena, na sreću, prošla sa lakšim povredama i lakim potresom mozga.

– Primljena je jako potrešena zbog bizarne situacije koja joj se dogodila. Imala je hematom na glavi ali nije imala neke teže povrede osim blagog potresa mozga, pa je posle ukazane pomoći i nakon svih ispitivanja puštena kući – kazao je direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.