Drama na nebu iznad Mančestera: Vetar se igrao sa avionom fudbalskih zvezda (VIDEO)

Avion sa zvezdama Mančester sitija prošao je dramu pri povratku fudbalera sa utakmice Lige šampiona protiv Sportinga i na kraju je prinudno sleteo u Liverpul.

screenshot/youtube.com/AviationUpclose

Snažni vetrovi prouzrokovali su turbulentan let ekspedicije Mančester sitija koja je “razbila” Sporting u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona rezultatom 5:0.

Oluja Dadli stvorila je velike probleme u Britaniji, a to se odrazilo i na let u kojem su bile zvezde Mančester sitija. Posle brojnih turbulencija avion nije mogao da sleti bezbedno u Mančester, pa je završio na aerodromu u Liverpulu.

Na svu sreću, sve je na kraju završeno bez posledica. Ekspedicija je u poslednjem momentu odlučila da promeni plan i sleti u Liverpul.

– Možemo potvrditi da je avion, koji je vozio igrače prvog tima iz Lisabona, sleteo sigurno u Liverpul, nakon što su snažni vetrovi primorali skretanje iz Mančestera – saopšteno je na zvaničnoj stranici kluba sa Etihada.

Podsetimo, Manchester siti je rezultatom 5:0 slavio u prvom meču u Lisabonu i osigurao plasman u četvrtfinale Lige šampiona.