DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Muškarac se zaglavio u uskom prolazu, vatrogasci ga izvukli na NEVEROVATAN NAČIN!

Kragujevac
Wikipedia/Струјајое

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara između dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.

 

Vatrogasci su primili dojavu o čoveku koji je zaglavljen tek jutros oko 10 časova, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta.

Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali da probiju zid na jednom objektu kako bi došli do zaglavljenog muškarca.

– To je bilo jedino rešenje kako bismo došli do muškarca koji je, prema našim saznanjima, više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu između jedne stambene zgade novije gradnje i kuće. Bili smo vrlo pažljivi zbog elektro instalacija u kući i da ne povredimo osobu – rekao je Milošević.

Spaseni muškarac je bio nag i u svesnom stanju, odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar.

U spasavanju je učestvovalo sedam pripadnika Vatrogasno spasilačke brigade sa dva vozila i opremom za spasavanje iz ruševina.

Nije poznato kako se čovek našao zaglavljen u tako uskom prolazu.

Milošević je naveo da su vatrogasci nesrećnog čoveka i juče spasili, kada je skočio sa mosta u mestu Božurnja u opštini Topola.

Spaseni muškarac je srednjih godina i iz jednog sela kod Kraljeva.loading...