DRAMA U BLOKU 45: Žena metalnom štanglom razlupala parkirane automobile i izloge

Kako ne bi ostali iznenađeni kada vide svoje automobile, jedan od članova Fejsbuk grupe Blok 45 o toj situaciji obavestio je svoje komšije...

Policija
Sxc.hu/fsc2k5

Noćaš oko 3.30 sati na velikom broju automobila u Bloku 45, ženska osoba je metalnom štanglom razlupala retrovizore i ostale delove automobila.

Kako ne bi ostali iznenađeni kada vide svoje automobile, jedan od članova Fejsbuk grupe Blok 45 o toj situaciji obavestio je svoje komšije, tvrdeći da je osoba koja je razlupala automobile navodno beskućnica.

Udarala je i izloge lokala na kojima nije, koliko sam primetio, razbila staklo, već se samo uključivao alarm. Dvojica policajaca, uz pomoć još jedne patrole sa Bežanijske kose su reagovali i priveli lice. Zatekli su je prilikom vršenja istog iza ulaza 205. Tako da ne bude iznenađenja kada izađete napolje i pođete negde kolima – napisao je.

Jedna osoba polomila je retrovizore na nekoliko parkiranih vozila, a oštećeno je i staklo na vratima zgrada u Jurija Gagarina. Njoj sledi privatna tužba – potrvdili su iz MUP Srbije.