DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Automobil uleteo u baštu restorana, ima POVREĐENIH

Teška nezgoda dogodila se danas oko 14.00 ćasova u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana "Index house" u donjem delu Francuske ulice, u samom centru grada, a tom prilikom povređene su najmanje dve osobe.

Beta

– Nesreća se dogodila oko 14 časova. Vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drvo, a zatim i u ogradu obližnjeg restorana. Oštećena su još dva automobila, a dve osobe su povređene – rekli su za “Blic” iz MUP-a Srbije.

Ovo su potvrdili i iz Hitne pomoći.

– Povređene su dve devojke, od 27 i 29 godina. Radi se o ortopedskim povredama, nisu teže prirode, ali su prebačene u Urgentni centar – rekli su za “Blic” iz Hitne pomoći.

Kako javljaju reporteri “Blica” sa terena, za volanom automobila marke “opel zafira” nalazio se mlađi muškarac, očevici tvrde da se kretao prilično velikom brzinom, kao i da je u želji da izbegne parkirani kombi, udario u drvo i u baštu restorana. Kako kažu, da nije bilo šipki od bašte, automobil bi u velikoj brzini “pokupio” devojke koje su mirno ispijale kafu u bašti.

Podsetimo, na samo stotinak metara od mesta ove nezgode, letos se dogodila mnogo strašnija nesreća, u Ulici Strahinjića bana, kada je posle sudara, više automobila završilo u bašti obližnjeg kafića. Tom prilikom teže je povređeno nekoliko osoba.