DRAMA U HRVATSKOJ: Devojčica nestala pre pet dana, roditelji tvrde da je OTETA

Barbara Vidović
Screenshot/Nestali.hr

Roditelji trinaestogodišnje devojčice Barbare Vidović iz Tribalja pored Crikvenice u Hrvatskoj već pet dana pokušavaju da dođu do informacija o svom detetu.

 

Hrvatski mediji javljaju da je devojčica nestala u noći između petka i subote, a nakon spoznaje da im nema ćerke roditelji su o svemu obavestili policiju.

Novi list navodi da roditelji pretpostavljaju da se Barbara nalazi u Ogulinu, kod mladića s kojim se dopisivala na Fejsbuku, a koji je i sam maloletan, ima oko 16 godina. Čak su i roditelji mladića iz Ogulina navodno potvrdili da su Barbara i njihov sin zajedno, ali tvrde da ne znaju gde se tačno nalaze, pišu mediji. 

Barbarini roditelji su ogorčeni na policiju, jer uprkos svim dostupnim informacijama, još nisu pronašli njihovu ćerku. 

– Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerovatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negde drže pod prisilom. Sve se zna… Ko su članovi njegove porodice i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla – njen otac Anton Vidović rekao je za Novi list. 

On moli policiju da angažuju i specijalnu policiju, ako ne mogu sami ući u trag Barbari. Očajan je, noćima nisu oka sklopili, ističu hrvatski mediji. 

Za svoju ćerku kaže da je sramežljiva devojčica koja nije izlazila s prijateljicama. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i krupne zelene oči. Na čelu između obrva ima ožiljak okruglog oblika od boginja. Njeni podaci objavljeni su na stranici nestali.hr.