DRAMA U NOVOM SADU: Muškarac napao taksistu uz uzvike “ALAHU EKBAR”

U noći između srede i četvrtka, oko 12 časova i 30 minuta došlo je do incidenta u Novom Sadu kada je nepoznati muškarac napao taksistu uzvikujući "Alahu akber".

hronika obijanje auomobila
Petar Marković

Kako javlja reporter TV Prva iz Novog Sada do napada je došlo na Grbavici u Tolstojevoj ulici ispred broja 33, ali napadč nije na taksistu nasrnuo nožem, kako su ranije preneli mediji.

Prema saznanjima TV Prve, došlo je najpre do verbalnog sukoba, a zatim i do hoškanja. Tom prilikom napadaču je ispao nož, koji je imao kod sebe.

MUP je saopštio da je uhapšen D.A. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više prekršaja – vređanje, izazivanje na tuču, nošenje hladnog oružja i nenošenje lične karte.

On je osumnjičen da je tokom noći između srede i četvrtka u vidno alkoholisanom stanju, pošto nije imao da plati vožnju, vređao taksistu i izazivao ga na tuču, a iz džepa mu je tom prilikom ispao nož, saopštio je MUP.

Portal NSuživo preneo je da je interventna jedinica policije brzo izašla na teren, a muškarac je savladan i priveden, a na sebi je imao pancir. Na licu mesta pojavio se i veliki broj taksista, koji su došli da pomognu kolegi.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je muškarac iz Zvečana, srpske nacionalnosti.

U saopštenju MUP-a se ističe da u incidentu niko nije povređen i da policija nastavlja sa rasvetljavanjem svih okolnosti ovog događaja.loading...