DRAMA U SARAJEVU: Napao devojku ispred noćnog kluba, a onda se pojavio MMA borac (VIDEO 18+)

Ispred poznatog sarajevskog kluba "Dorian Gray" pre nekoliko dana nadzorne kamere zabeležile su incident, kada je muškarac zlostavljao devojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je reagovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

printscreen/youtube.com/Klix.ba

Snimak je nastao u ranim jutarnjim satima, a na njemu se vidi kako pomenuti klub napušta devojka i užurbano se kreće prema ulici. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi sprečio evidentno nasilje nad devojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji bh. MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga savladao, piše “Klix”.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio kako je reagovao jer nije mogao nemo posmatrati nasilje nad devojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osećaju.

– Kada sam vidio na svome videonadzoru Doriana Gray, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo devojku zajedno sa svojim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija deca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol – kazao nam je Stojnić.