DRAMATIČNO UPOZORENJE: Zemlju čeka katastrofa o kojoj niko ne priča

Glečer
Youtube screenshot

NASA-in stručnjak za vodu Džej Familjeti upozorava da Zemlju čeka katastrofa čije posledice će biti globalne i osetiće se u svim sferama života. Na kraju krajeva, voda je izvor života, a njegovo upozorenje tiče se upravo vode.

 

Familjeti je jedan od autora istraživanja koje je prošle nedelje objavljeno u časopisu “Science”, a koje zaključuje da se suva područja na Zemlji dodatno isušuju dok se ona natopljena vodom sve više natapaju.

Roditeljima je rečeno da jedan blizanac neće preživeti, a onda je ultrazvuk POKAZAO ČUDO

Zbog toga je u poslednjih nekoliko decenija tlo upilo dodatnih 3,2 triliona tona vode, koje skladišti u zemlji, jezerima i podzemnim vodama, što je usporilo podizanje morskog nivoa usled topljenja glečera za 20 posto.

“Ništa se ne preduzima kako bi se stalo na kraj problemu vode”

Međutim, suve regije Zemlje dodatno se isušuju i nikada nije postojao veći kontrast između suvih i natopljenih područja na Zemlji. Natopljena područja uključuju reku Misuri, severnu Amazoniju i delove Afrike, dok su se dodatno isušila područja Bliskog Istoka i Severne Afrike. Mnogi upravo dugogodišnju sušu navode kao jedan od začetnika sirijske krize.

 

Rezultat takve polarizacije i nejednakog pristupa pitkoj vodi imaće globalne posledice na sve sfere života: od globalnih migracija, gospodarskih i političkih nestabilnosti pa sve do izumiranja vrsta.

Ostala je u drugom stanju, a kad je njen dečko čuo ko je otac ODMAH JE RASKINUO sa njom

– Uprkos istraživanjima koja pokazuju da se sprema globalna katastrofa, ništa se ne preduzima kako bi se stalo na kraj problemu vode – zaključuje Familjeti.