DRUŠTVENE MREŽE GORE: Kolinda proslavila 50. rođendan i objavila svoju NAJINTIMNIJU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Kolinda Grabar Kitarović
Instagram/predsjednicarh

Fotografija predsednice Hrvatske sa roditeljima, imala je više od 8 500 lajkova i to u periodu od sat i po posle objavljivanja.

 

Predsednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, u nedelju slavi 50. rođendan, te je tom prilikom na svojoj službenoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju sa roditeljima, Brankom i Dubravkom Grabar.

– Hvala, mama! Hvala, tata! – napisala je Grabar Kitarović uz fotografiju.

Samo sat i po vremena nakon objave, predsednicinu fotografiju s roditeljima lajkovalo je 8.500 ljudi, a ispod slike su se namnožili brojni komentari, u kojima se uglavnom mogu pročitati čestitke i lepe želje.

– Lepo vas je videti s roditeljima, predivno. Želim vam ugodno nedeljno popodne i još jednom srećan vam rođendan – napisala je jedna korisnica Fejsbuka.

– Svako dobro, poštovana predsednice, za vaš dragi rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj porodici, napisala je druga korisnica.

– Krasna fotografija! Srećan rođendan draga naša predsednice sve najbolje od srca i puno lepih trenutaka, glasio je još jedan od komentara.

– Srećan Vam rođendan draga naša predsednice, dao Vam dragi Bog zdravlja, sreće i ljubavi sa Vašom porodicom. Predivna slikica sa svojim roditeljima i budite ponosni na njih i oni na Vas, šta su odgojili tako divnu i jednostavnu ćerku, stoji u još jednom komentaru.

Iako se ispod predsednicinih objava često razvijaju burne debate njenih pristalica i kritičara, ovoga je puta negativnih komentara bilo malo.loading...