“Dugokosi mladić krajiškog porekla”: VULIN IMA SVOJ SAJT, a zbog OVIH DETALJA kritičari mu se danima smeju (FOTO)

Vulin
Printscreen

Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, od nedavno ima svoj sajt.

 

Svi koji bi želeli da prate aktivnosti i zvanična saopštenja novog ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina to od nedavno mogu da učine na sajtu Vulin.rs.

Kritičari su za sada primetili da se kreatorima sajta već na naslovnoj strani potkrala greška (jer se “dobro došli” dve reči, a ne jedna) i da se nisu baš najbolje snašli sa fontovima na latinici (slovo “č” strči u svakoj reči) i zarezima (kojih uglavnom tema tamo gde pravopis kaže da su neophodni).

 

Svi koji su posetili sajt mogli su da pročitaju da je reč o “jedinstvenom mestu na kome se objektivno i faktografski prate sve državničke i političke aktivnosti Aleksandra Vulina, ministra odbrane Republike Srbije i predsednika Pokreta socijalista, počevši od prvog mandata kao ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, pa sve do sada”.

Pažnju je privukala i biografija ministra odbrane, napisana u prilično “epskom” i nekonvencionalnom stilu.

“Od pojavljivanja na javnoj sceni Srbije, početkom devedesetih godina, Aleksandar Vulin nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dugokosi mladić iz Novog Sada krajiškog porekla iz radničke porodice, bez povezanosti sa poznatim političkim familijama, intelektualnim elitama ili bogataškim imperijama, od prvog trenutka, jedino svojom iskrenošću i entuzijazmom privlači pažnju na sebe. Netipičnom pojavom i harizmom, za generaciju njegovih političkih vršnjaka, unosi nov trend u tadašnji politički milje Srbije, ali i čvrstim levičarski stavovima u ratom zahvaćenoj zemlji i među ljudima poludelim za novcem i lažnim obećanjima sa Zapada. Bio je i ostao na strani onih koji traže mir, celovitost i nezavisnost zemlje, poštuju antifašističke vrednosti i tekovine Narodnooslobodilačke borbe u Jugoslaviji, zaustavljanje pljačkaške privatizacije i uništavanje radničke klase. Prateći te zvezde vodilje, kao pojedinac i vođa partija koje je u Srbiji osnovao, borio se iskreno i verno za ideale prihvaćene još u mladosti. Svoje i ideje svih vrednih i poštenih branio je čak i onda kada je zbog neslaganja sa moćnijim od sebe napuštao vlast i partije na vlasti, ali se uvek vraćao jači nego što je bio, ne samo zbog snage i intelekta, već i zbog vere istomišljenika i saboraca koji ga odano prate u brobi za iste ideale.”

Podsetimo, pored Vulina, svoje sajtove imaju i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i opozicionarni lideri Saša Janković i Vuk Jeremić.