Đurić je za televiziju Prva kazao da je kao član SNS trenutno bliži ideji da treba da bude izbora, ali da će konačan stav doneti predsednik stranke Aleksandar Vučić, Predsedništvo i Glavni odbor naprednjaka.

“Bilo bi dobro za nas da imamo izbore, jer političko delovanje opozicije ulazi u novu fazu ludila. Njihov politički program obeležava nasilje, (Dragan) Đilas vređa, preti i psuje pripadnike jednog omladinskog saveza”, rekao je Djurić i dodao da je ponašanje opozicije “srozalo kvalitet političkog delovanja”.

Povodom tvita u kojem je glumac Sergej Trifunović napisao: “Hahaha genijalno. Predsednik Adolf Hitler, održaće u Davosu predavanje na temu: ‘Trpeljivost prema manjinama'”, Đurić je kazao da to što je Trifunović predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao Hitlerom “sramna uvreda” ne samo za predsednika, već i za sve građane Srbije.

“Ja ne znam da li se oni svi drogiraju”, rekao je Đurić i dodao da im se program sastoji od toga što se jedni zalažu da se televizija gađa jajima, drugi da se ne gađa, a da im je svima zajedničko da neće izbore.

Upitan šta će biti ako opozicija bude bojkotovala izbore, Đurić je rekao da će se o tome pričati kada dođe vreme, ali da će se naprednjaci boriti protiv nasilja i šovinizma i da nikome neće dozvoliti da zgazi postignute rezultate.