ĐURIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Zbog OVOG SNIMKA napala ga je cela Srbija, a on “odgovara hejterima” (VIDEO)

Direktor srpske Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić postao je zvezda na društvenim mrežama u Srbiji nakon što se na internetu pojavio neemitovan snimak njegovog gostovanja u emisiji "Slobodno srpski", gde je govorio o stanju na Kosovu i usled emisije - prasnuo u smeh.

Printscreen

Na snimku Đurić tokom razgovora u emiriji kaže da se najviše dece u Srbiji rađa upravo u opštinama na Kosovu i dodaje da će “ove godine u Kosovskoj Mitrovici roditi 100 beba više nego prošle”.

Voditelj se već tada nasmejao i upitao: “Kako Vi to znate?”

Đurić je odgovorio: “Pa, bio sam tamo.”

Činilo se da će se razgovor nastaviti i voditelj je političara pitao o pravcu u kom se Srbija kreće kada je u pitanju Kosovo, ali se neko, van kadra, zasmejao, na šta je i Đurić krenuo da se zarazno smeje, a za njim i voditelj.

Snimak je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama, a reakcije su uglavnom negativne. Ljudi komentarišu da se smeje ozbiljnim temama koje nisu za šalu, da izvrće ruglu tešku poziciju Srba na Kosobu i Metohiji, a opozicioni lideri i aktivisti otišli su toliko daleko da su ga nazvali klovnom.

U međuvremenu se na Tviteru oglasio i sam Đurić. Od njega smo saznali da je snimak nastao 2015. godine. i da mu je drago što je “postao viralan”.

– Drago mi je da je danas postao viralan ovaj neemitovani deo intervjua za sniman u Čaglavici u ponoć na Vidovdan 2015. koji smo mi postavili na mreže, pa da i ja ovde dam doprinos. Ni posle tri godine nije mi manje smešan ovaj lapsus. Samo da nas bude više. Pozdrav hejterima – napisao je Đurić na Tviteru.

Usledio je i drugi tvit na istu temu.

– Onog trenutka kada zaboravimo da se smejemo i šalimo na svoj račun naši životi neće biti vredni življenja. Nadam se da opozicionari smrknutih lica ne nameravaju da nam dekretom zabrane dobro raspoloženje. Bebe nam vraćaju osmeh na lica, želim da Srbija ima sve više razloga za osmeh – napisao je direktor srpske Kancelarije za Kosovo i Metohiju.