DVA UDESA KOD BUBANJ POTOKA: Prevrnuo se autobus, sudarila se još 4 automobila! PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE (FOTO+VIDEO)

Na auto-putu kod Bubanj potoka prevrnuo se autobus. U koloni koja se formirala nakon prevrtanja, sudarila su se četiri automobila. Desetoro je povređeno. Otežan saobraćaj prema Nišu, a prema Beogradu se odvija samo u jednoj traci.

Printscreen

Autobus se kod Bubanj potoka prevrnuo na bok. Na mestu saobraćajnog udesa je više ekipa Hitne pomoći.

Autobus se kretao u srednjoj traci i prilikom prelaska u brzu traku, došlo je do sudara sa dva vozila.

Mladen Lazarević, direktor međugradskog saobraćaja “Laste”, navodi da je autobus u 14.00 krenuo sa BAS-ove stanice za Novi Pazar sa tridesetak putnika, i da je u udesu šestoro povređenih.

“U martu je autobus prošao tehnički pregled, a sve detalje utvrdiće istraga. Poslat je novi autobus i nastavili su put. Ti putnici su dobro”, kaže Lazarević.

Nakon prevrtanja autobusa, u koloni koja se formirala sudarila su se četiri automobila.

Na mesto sudara, kilometar i po iza prevrnutog autobusa u pravcu ka Nišu, izašla je ekipa Hitne pomoći. U tom udesu je povređeno četvoro ljudi i prebačeno u Urgentni centar.

U toku je uklanjanje vozila koja su učestvovala u udesu, pa je saobraćaj prema Nišu otežan, a prema Beogradu se odvija samo u jednoj traci.