DVERI OBJAVILE SNIMAK “INCIDENTA” SA VUČIĆEM: Evo šta se rano jutros dešavalo ISPRED HEPI TELEVIZIJE (VIDEO)

Boško Obradović
Printscreen

Lider pokreta Dveri Boško Obradović demantovao je danas navode predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da je želeo da izazove incident ispred TV Hepi. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kazao da je ispred TV Hepi došao sam u 8.15, da nije bilo ljudi sa kapuljačam kako je Vučić tvrdio, ali da mu njegovo obezbeđenje nije dozvolilo da uđe.

 

Vučić je ranije danas rekao da je ispred TV Hepi, gde je pozvan da gostuje u jutarnjem programu, bio lider pokreta Dveri Boško Obradović, koji je hteo da izazove neki incident.

– Bili su neki s kapuljačama, pa su pobegli. Reč je o Obradoviću, koji je valjda hteo neki incident da izazove, a onda je shvatio da ne dolaze (novinarke TV Pink) Gordana Uzelac i Mara Dragović i da baš ne može onako kako to rade sa ženama. Ovo je malo teža kategorija – kazao je Vučić u jutarnjem programu TV Hepi. 

Urednik televizije Hepi Milomir Marić kazao je da su “neki od opozicionara” najavljivali istorijski obračun sa Vučićem, “iako ih niko nije zvao”.

Obradović je rekao da Vučić izmišlja i obmanjuje javnost po ko zna koji put, da je “obična politička kukavica” i da se plaši da odgovori na njegova pitanja koja bi mu postavio kada bi učestvovali u duelu.

Lider Dveri je kazao da bi Vučića pitao – da li radi za CIA, da li je učestvovao u lociranju Ratka Mladića, da li je preko Mikija Rakića raspolagao sredstvima banaka pod kontrolom DS, zašto Hag traži Vjericu Radetu i Petra Jojića, a ne njega kad im je on bio šef u Pravnom timu SRS, kao i druga pitanja koja bi mu uništila karijeru kada bi bila postavljena.

Ocenio je kao skandalozno ponašanje menadžmenta i urednika TV Hepi Milomira Marića prema njemu, kao predstavniku parlamentarne stranke.

Obradović je kazao da je sinoć nešto posle 22 časa pokret Dveri pozvan na fiksni telefon, da se pozivalac predstavio kao produkcija jutarnjeg programa TV Hepi i da je rekao da žele da Obradović u jutarnjem programu učestvuje sa Vučićem i da se javi Mariću.

Potom je Obradović novinarima u Skupštini pokazao poruke koje je poslao Mariću, a u kojima je navedeno da prihvata učešće u duelu sa Vučićem, dodajući da mu je Marić odgovorio pola sata posle ponoći rekavši da ne zna o kakvom pozivu na duel priča.

Obradović je kazao da su se Vučić i Marić nadali da će zbog kratkog roka i kasnog poziva odbiti učešće u duelu.

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović kazao je da je nenormalno to što Vučić šest godina nije učestovovao u duelu sa političkim protivnicma.

Radulović je rekao da je svejedno da li bi na duel sa Vučićem otišao on ili Obradović, navodeći da bi Vučića pitao o mnogobrojnim obmanama gradjana, trošenju novca za nesposobne partijske kadrove, i drugo. Naveo je da to što je Vučić uradio predstavlja još jedan njegov pokušaj manipulacije.