DŽIPOM KRENUO NA AMERIČKE OBAVEŠTAJCE: Tri osobe ranjene u napadu na NSA! (VIDEO)

NSA
print screen/youtube.com/LIVE SATELLITE NEWS

Lokalni mediji javljaju da je u pucnjavi ispred sedišta američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u saveznoj državi Merilend ranjeno troje ljudi.

 

Bezbednosni zvaničnici nisu izneli detalje iz kojih bi se videlo da li je hice ispalio osumnjičeni ili pripadnici organa reda, ali su iz NSA potvrdili da je situacija pod kontrolom.

– NSA, policija i lokalni organi reda bave se incidentom koji se desio jutros na jednoj od bezbednih kapija NSA za ulazak vozila. Situacija je pod kontrolom i nema više bezbednosne pretnje – objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu NSA. 

Ranije je navedeno da je auto-put prema Fort Midu zatvoren u oba smera i da je Federalni istražni biro uputio agente da istraže incident.

Foks i Si-Bi-Es njuz prikazali su snimke na kojima se vidi crni džip parkiran u blizini ulaza u kompleks NSA, a na vetrobranu su rupe koje izgledaju kao da su od metaka. Vozilo se nalazilo na kraju slepe ulice.

Navodi se da portparol sedišta NSA nije potvrdio da se pucnjava dogodila, ali je naveo da je jedna osoba povređena.

Iz Bele kuće je saopšteno da je predsednik SAD Donald Tramp obavešten o incidentu.

Podseća se da su u martu 2015. dve osobe pokušale da se džipom probiju kroz kapiju ovog kompleksa koja je pod velikim obezbeđenjem, pri čemu su policajci ubili jednu od osoba u vozilu. Prema tadašnjim navodima medija, ove osobe su ili pogrešno skrenule ili koristile drogu.loading...