EKSPLOZIJA KOD “CRVENKAPE”: I dalje nepoznat uzrok detonacije na Novom Beogradu! (VIDEO)

eksplozija na Novom Beogradu
Printscreen

Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom sinoć oko 22.40 sati nakon eksplozije u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

 

U eksploziji nije bilo povređenih, uviđaj je u toku, a uzroci eksplozije biće naknadno utvrđeni, saopštio je MUP. Kako N1 nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je na jedan auto centar bačena eksplozivna naprava.

Bomba je bačena na auto centar koji se nalazi iza “Ju biznis centra”, u blizini parkinga, servisa, tehničkog pregleda, tepih centra i vulkanizera.

Znači, iz kreveta me je diglo, poskočio sam – podelili su sa novinarima stanari okolnih zgrada koji su već stigli ispred autoservisa odakle je odjeknula eksplozija, ali i gde su već stigli vatrogasci i policija.

Prvo se začula jaka eksplozija, ali zatim i nekoliko manjih prasaka, da bi se iznad zgrade “Ju biznis centra” nakratko izvio i dim. Kako je javio reporter “Blica” sa terena, vatrogasci su bili u krugu velikog autoservisa. Na lice mesta stigli su i policajci sa psima obučenima za detekciju eksploziva.

Prema nepotvrđenim informacijama, došlo do eksplozije unutar samog objekta u kojem je skladišteno ulje, ali unutra nije bilo nikoga u trenutku eksplozije, pa nema povređenih.

Međutim, niti je bilo plamena, niti mirisa paljevine u vazduhu, a dim se u međuvremenu razišao. Zvaničnih informacija o tome šta je dovelo do eksplozije nije bilo, a policija je obavila uviđaj.

To je raspirilo razne verzije događaja među okupljenim stanarima ispred servisa. Jedni su tvrdili da su eksplodirale plinske boce, a drugi pak, da je nešto krenulo po zlu na novodno nelegalnom gradilištu koje se nalazi u okviru celog placa. Šuškalo se i da je ovo nije prvi put da je odjeknuo prasak sa ove lokacije, ali da ranije nisu bili ni približno jaki kao ova detonacija.loading...