EPILOG HAOSA NA KARABURMI: Napao vozača GSP-a, pa se ovako PRAVDAO na saslušanju

Veljko D. (44) koji je juče u ranim jutarnjim časovima u alkoholisanom stanju bez povoda i napao vozača javnog gradskog prevoza i tom prilikom onesvestio, priveden je i saslušan u policiji i određen mu je pritvor.

policija
Pixabay.com

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog suda u Beogradu, nakon privođenja i saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor “zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja sumnji da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo”, prenosi “Blic”.

Osumnjičeni Veljko D. našao se oko pola četiri na okretnici autobusa kod Bogoslovije, na kom se u tom trenutku nalazilo nekoliko parkiranih autobusa.

Muškarac u alkoholisanom stanju razbio žardinjerom šoferšajbnu autobusa, a potom udario vozača drugog autobusa i onesvestio ga.

– Nasilnik je uzeo kantu za smeće, iz betonske je izvukao onaj unutrašnji limeni deo i gađao autobus broj 104 koji je tu bio parkiran, slomio prednje staklo, odnosno šoferšajbnu. Kanta se otkotrljala, zaustavila se ispred mog vozila, morao sam da je pomerim da bih mogao da krenem – ovako je za “Blic” o nemilom događaju započeo povređeni vozač Milan Jovanović.

Nakon toga nasilnik ga je udario, onesvestio i izbio mu zub.

Osumnjičeni V. D. branio se time da je bio pod dejstvom alkohola i da se ne seća ničega.