EVO ZAŠTO SAM NAUČIO DA ŠIJEM: Ispovest ovog 12-godišnjeg dečaka će vas dovesti do SUZA!

Kembel Rimes
Facebook.com/Project 365 by Campbell

Kembel Bambl Rimes je dečak bez premca. On je ljubazan, talentovan i ima zlatno srce.

 

Ovaj 12-godišnjak posvećuje skoro sve svoje slobodno vreme pravljenju plišanih životinja koje poklanja bolesnoj deci u lokalnoj bolnici.

Rimes je osmislio “Projekat 365” i do sad je napravioviše od 800 plišanih igračaka. A ko ga je naučio da šije? Pa, to je uradio potpuno sam!

Samo u 2016. godini Kembel je napravio više od 450 igračaka za bolesnu decu. Na svojoj Fejsbuk grupi, kao i na Internet stranici, Kembel Rimes moli dobronamerne ljude da mu doniraju materijal i pribor za šivenje kako bi mogao da obraduje još više mališana.

Kada je imao devet godina pitao je roditelje da li bi mogli da kupe poklone za Božić deci u bolnici. Pošto su mu roditelji objasnili da bi to prviše koštalo, odlučio je da ih napravi sam. I tako je osmislio misiju da napravi 365 poklona i odnese ih u bolnice i razne humanitarne centre – do Božića.

Bamblu se neprestano javlja bezbroj ljudi koji mu se zahvaljuju na igračkama, ali i oni koji su samo presrećni što postoji jedan takav dečak koji im vraća nadu u čovečanstvo.

Ovako izgledaju neki od klinaca koje je Kembel usrećio svojim rukotvorinama.

 

 

 loading...