Drama u Omišu: Mama, neka teta je odvela Mladena!

Dečakova nešto starija prijateljica, sa kojom se do tada igrao u pesku, primetila je da dečaka nema. Tačnije, primetila je nepoznatu osobu kako u naručju odnosi dečaka.

Na velikoj plaži u Omišu u Hrvatskoj, centralnom gradskom kupalištu, za sada nepoznati strani državljani uzeli su dvogodišnjega dečaka u četvrtak posle podne. Iskoristili su gužvu, dečju zaigranost i trenutak roditeljske nepažnje, zgrabili su mališana i nestali – niko ne zna gde, piše Slobodna Dalmacija.

Dečakova nešto starija prijateljica, sa kojom se do tada igrao u pesku, primetila je da dečaka nema. Odnosno, primetila je nepoznatu osobu kako u naručju odnosi dečaka i odlazi prema obližnjem parkingu. Počela je vikati: ‘Mama, mama, neka teta je odvela Mladena!’

Međutim, majke nije bilo u kafiću na plaži već je njena prijateljica počela da traži dečaka, koji, srećom ima crvenu kosu pa ga ja bilo lakše uočiti.

I ugledala ga je, u naručju nepoznate žene, za koju samo pretpostavljaju da je strankinja. Prijateljica je potrčala za njom i istrgnula joj Mladena iz naručja, a ova se na to samo – nasmejala. Odmah je pozvana policija. Međutim, nepoznata otmičarka je, sa svojim društvom, jednom ženskom i dve muške osobe do njihovog je dolaska nestala s plaže.

– Žena koja je otela mog sina ima oko 45-50 godina i istetovirana je po rukama. Želimo da upozorimo druge roditelje da obrate pažnju kada su na plaži jer u sekundi može svašta da se dogodi –  poručuju su Mladenovi roditelji.