Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija: Vinsko veče koje ne smete da propusttite

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija - ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine, jedinstvene mešavine prestižnog vinskog salona i atmosfere letnjeg partija u ekstravagantnom ambijentu.

Drugo izdanje SuperWine-a biće organizovano u okviru kompleksa Lido u Porto Montenegru, 27. i 28. juna 2014. godine. Nakon čuvenih vinarija koje su izlagale na SuperWine-u 1.0 prošle godine, SuperWine 2.0 ponovo okuplja najbolje svetske vinarije. U ovom trenutku lista izlagača izgleda impresivno, sa vinarijama kao što su Arnaldo Caprai, Antinori, Kozlović, Armand de Brignac , Bastianich, Nino Franco, Santa Margherita, da pomenemo samo neka od „velikih” imena koja će se pojaviti na SuperWine-u 2.0.

Pažljivo izabrane evropske vinarije, luksuzni ambijent Porto Montenegra i Lido pool-a, izabrani gosti iz celog sveta, kao i bogat prateći program, čine SuperWine najprestižnijim vinskim događajem ovog dela Evrope.

SuperWine 2.0 biće organizovan u okviru kompleksa LIDO u luksuznoj marini Porto Montenegro, u Crnoj Gori 27. i 28. Juna, u vreme od od 20 – 24 h.Ulaznice za SuperWine 2.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte za jedan dan je 20 evra.
Za dodatne informacije o SuperWine-u 2.0 posetite www.superwine.rs