Kristijan Golubović krenuo u Ostrog: Proteran iz Crne Gore do 2015. godine

Aleksandar Kristijan Golubović (45), koji je u Srbiji nepravosnažno osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovine narkoticima, izjavio je da je večeras oko 20.30 ponovo priveden u Budvi. Nakon saslušanja Kristijan je na svom Fejsbuku objavio obrazloženje policije.

Golubović je na svom profilu na Fejsbuku napisao i obavesti javnost da je ponovo priveden.

– Pre sat vremena smo opet uhapšeni ali ovaj put u Budvi… Isto maltretiranje…birokratsko izivljavanje-jasna poruka-DA SE GUBIMO IZ CRNE GORE????!
Imali pravde i postovanje za mene u ovoj zemlji? Opsirnije cu napisati kada zavrse CIRKUS i napustim stanicu policije gde se trenutno nalazim – napisao je Kristijan.

Golubović je rekao da se nalazi u stanici policije u ovom primorskom crnogorskom mestu i da su sa njim privedeni još trojica prijatelja i jedna drugarica.

– Ovo je peti put da me privode. Pitaju me šta ovde radim, s kim se viđam, gde ću da spavam, da li sam bio ovim ili onim… Stalno nas pretresaju, ali, naravno da nemaju šta da nađu kod nas jer smo ovde turistički. Očigledno je da vrše pritisak na mene da napustim Crnu Goru jer mi je policija rekla da mi je ovde život ugrožen – rekao je Golubović.

Međutim, nakon nekoliko sati provedenih u pritvoru u Budvi, oglasio se porukom gde navodi da mu je boravak u Crnoj Gori zabranjen do 2015. godine i da tu zemlju mora da napusti već sutra.

Evo rešenja:

Golubović ima pravo žalbe osam dana. Videćemo šta mu je činiti!