Prevareni mladoženja ne odustaje: ‘Sve mi je uzela, ali ja samo želim da mi se vrati, prelepa je’

Muškarac (66) iz okoline Karlobaga je u godinu i po veze s prevarantkom Ivankom ostao bez 1.500.000 dinara. Ipak, poručuje da joj sve oprašta i da mu se vrati!

– Ja te volim, Ivanka, i sve ti opraštam. Krenimo ispočetka. Spasi mi familiju i rodi mi dete – poručio je muškarac (66) iz Karlobaga svojoj nesuđenoj supruzi Ivanki (36), koja se zapravo tako ne zove, prenosi 24sata.hr.

Godinu i po bili su u vezi. Plaćao joj je sve što je poželela, a onda ga je samo jednog dana napustila.

Odmah je otišao u policijsku stanicu i prijavio je, kao i njeno dvoje pomoćnika – ženu (53) iz BiH, koja mu je i pomogla da pronađe partnerku, kao i muškarca (26) iz okoline Zadra.

Nesrećni mladoženja uskoro je saznao da se njegova bivša devojka ne zove Ivanka i da nije iz susedne BiH, kako mu je govorila.

Zapravo je Hrvatica, a on joj je samo za grobno mesto za oca i majku u Banjaluci dao 5.000 evra. Plaćao je i izmišljene bolničke troškove, popravak zuba nakon navodne teške saobraćajne nesreće. Dao joj je i 6.000 kuna za kuću u Banjaluci.

Uhapšeni muškarac (26) u izmišljenim pričama „odbegle mlade” je bio sin izvesnog Ante iz Zagreba, za kojeg je Ivanka u metropoli radila.

– Ja nju ni nisam prijavio. Prijavio sam Antu, s kojim me varala, i njegovog sina, koji je dolazio po novac – brani se prevareni muškarac, koji, uprkos svim problemima u koje ga je dovela, strahuje da će njegova Ivanka morati u zatvor.

– Više mi znači promil nade da će poći za mene. Ona je jako lepa. Ima ruke kao Madona. Ako mi to propadne, ostaje mi samo da lovim ribu i čekam smrt – ispričao je novinarima nesrećni muškarac.

Policija je ženu (53) privela državnom tužiocu. Ispitali su je i pustili, a ostalih dvoje prijavu je dobilo dostavom. Međutim, nesuđeni mladoženja iz okoline Karlobaga planira da odustane od prijave i da se nađe sa Ivankom.