ŠOK NA MUZIČKOJ SCENI: Ćerka Milića Vukašinovića PREREZALA VENE ŽILETOM, pevač dao PRVE IZJAVE

Maja Avdibegovic
Facebook/Maja Avdibegovic

U domu Milića Vukašinović, bivšeg bubnjara "Bijelog dugmeta“ i frontmena "Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero juče u poslepodnevnim satima odigrala se prava drama kada se njegova ćerka Maja Avdibegović (35) pokušala ubiti.

Kako saznaje Avaz od izvora bliskih istrazi, Maja je prerezala vene, najverovatnije žiletom, te je poprilično iskrvarila.

Neko od ukućana Maju je pronašao krvavu u kupatilu te je odmah alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći.

Na svu sreću, lekari su stigli na vreme te su nesrećnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok “Opšte bolnice Abdulah Nakaš”, gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti.

Kako saznaje Avaz, Avdibegovićeva će biti upućena na posmatranje na Psihijatrijsku kliniku.

Inače, Maja se dugo godina borila s zavisnošću o drogama. Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu.

Milić Vukašinović je za Blic izjavio da se sprema da sutra otputuje u Sarajevo i poseti ćerku, koja je prema njegovim tvrdnjama usled narkomanske krize pokušala da izvrši samoubistvo.

– Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga – rekao je Milić za “Blic”.