TRAMPOVE ŽESTOKE REČI: Prvo je ODGURNUO crnogorskog premijera, a onda ga je i IZVREĐAO? (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp uvredio je crnogorskog premijera Duška Markovića.

Donald Tramp
Beta

Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića „kreštavom propalom kučkom“ nakon objave snimka sa prošlogodišnjeg samita NATO-a, navodi u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.

U svojoj knjizi Van kontrole, Omarosa navodi da je Trampa, nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi da je odgurnuo Markovića, pitala: „Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?

On je samo kreštava propala kučka“, odgovorio je Tramp, tvrdi Njuman, objavio je Hil, a prenosi Sputnjik.

Knjiga Van kontrole (Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House) objavljena je u utorak, a posvećena je periodu koji je bivša učesnica Trampovog rijalitija Šegrt provela u Beloj kući, gde je dobila otkaz u decembru prošle godine.

Američki predsednik suočio se sa kritikama i kada je nedavno Crnu Goru okarakterisao kao malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli da započnu treći svetski rat.

U intervjuu za Foks njuz, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju NATO-a, a na pitanje novinara zašto bi njegov sin išao da brani Crnu Goru, Tramp je rekao da se i sam to pita.

Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Možda će postati agresivni i čestitam – u trećem svetskom ratu smo – rekao je Tramp.