Filmska potera na Novom Beogradu: OVAKO IZGLEDA čovek koji pod opsadom drži soliter U BLOKU 45

Policija
Rts printscreen

Policija nakon celonoćne potrage nije uspela da nađe naoružanog napadača koji je pucao na automobile na Novom Beogradu, a potom pobegao u zgradu u Bloku 45.

Policija se i dalje nalazi ispred zgradew u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, u koju je sinoć nakon pucnjave ušao naoružani muškarac.

Kako javljaju mediji, jedna stanarka je policiji dala snimak sigurnosnih kamera na kojem se, kako se navodi, vidi da je reč “o proćelavom muškarcu, starom oko tridesetak godina, koji nosi naočare za sunce”.

Tokom noći je bio blokiran ulaz u zgradu, a sada se dozvoljava stanarima ulaz i izlaz uz strogu kontrolu. Na licu mesta su specijalne jedinice MUP-a, javlja reporter RTS-a.

Podsetimo, muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW u četvrtak nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge automobile u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Kako je sinoć javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu, kao i soliter u kojem se krije napadač. Na licu mesta stigli su i policajci sa dresiranim psima.

Policija je, kako navode beogradski mediji, pronašla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača.loading...