Devojku je smrtno ranio njen bivši dečko, a pet godina kasnije udala se za bolničara zbog koga je danas živa.

 

Melisu Doum Hil bivši dečko je izbo 32 puta, a pet godina posle tog strašnog iskustva ona se udala za jednog od bolničara koji su joj spasili život.

Melisu je 2012. godine pozvao bivši dečko iz srednjoškolskih dana da bi popričali, ali čim je stigla on je izvadio nož, ubo je 32 puta i ostavio da umre na ulici. Da nije bilo njenog sadašnjeg muža i drugih bolničara, Melisa ne bi preživela. Za svog spasioca Kamerona Hila Melisa se udala pet godina posle nemilog događaja, prenosi Si-En-En.

Ne bih volela ponovo da doživim taj grozan napad, ali kada pogledam iz sadašnje perspektive, ne bih ništa menjala. Da se to nije desilo, ne bih upoznala Kamerona pa verujem da nas je sudbina spojila – rekla je Melisa Doum Hil.

Posle tog povređivanja Melisi je četiri puta stalo srce u bolnici. Izgubila je previše krvi, bila je u komi i doživela je moždani udar zbog koga je ostala paralizovana. Mnogi nervi koji se nalaze na licu bili su oštećeni, pa nije mogla da govori niti da se smeje.

Kameron Hil je jedan od prvih bolničara koji su je našli i smestili u helikopter koji je prevezao u urgentni centar. Godinu dana kasnije njih dvoje su se našli na ručku, a dva meseca posle toga započeli su vezu. Kameron je Melisu zaprosio 2015. godine kada su otišli da gledaju bejzbol utakmicu, a venčali su se sredinom marta ove godine.

Danas ona radi kao advokat na slučajevima porodičnog nasilja i poručuje ženama koje su žrtve da one nisu krive za to što im se dešava i da nisu same.

Obratite se centru za pomoć žrtvama porodičnog nasilja da biste dobile savet kako sigurno da raskinete tu vezu, jer prekid nasiličke veze može da bude veoma opasan – poručuje Melisa Doum Hil.