FOTKE KOJE SU OBIŠLE SVET: Na jednoj je “SEVNULA” BUTINA, a zbog druge Melaniju Tramp SVI PROZIVAJU (FOTO)

Melanija Tramp je trenutno sama na prvom velikom internacionalnom putovanju, a fotografije njenih aktivnosti obilaze svet.

BETA

Melanija Tramp je trenutno sama na prvom velikom internacionalnom putovanju, a fotografije njenih aktivnosti obilaze svet. Tokom njega je obišla i Afriku, a fotografija koja je nastala na aerodromu u Najrobiju u Keniji, izazvala je veliku pažnju.

Prva dama Amerike je još jednom došla u žižu javnosti zbog svog stila, ukusa i slobodnijeg načina oblačenja.

Melanija Tramp se na aerodromu pojavila u zelenoj haljini sa motivima životinja i umerenim izrazom koji je otkrio izvajanu figuru prve dame Amerike.

Crvenim tepihom prošetala je u braon cipelama koje su se slagale sa motivima na haljini i kaišem.

BETA
Frizura i odevna kombinacija, pokazali su još jednom da žena Donalda Trampa i te kako ima ukusa i stila. Kad god se pojavi u javnosti svojim odabirom garderobe privlači pažnju i pokazuje kako na ženi najprivlačnije izgleda elegantna kombinacija.
Melanija je tokom posete Keniji imala priliku da se upozna sa stanovništvom ove zemlje. Posebnu pažnju je posvetila deci. Za druženje sa mališanima izabrala je da obuče belu košulju, braon pantalone i takve čizme. U ovoj kombinaciji prva dama Amerike je naprosto sijala.

Tokom boravka u Keniji, Melanija Tramp se potrudila da se što više informiše o problemima koji potresaju ovu afričku državu. Takođe je pronašla vremena da se “druži” i sa životinjama.

BELI ŠEŠIR IZAZVAO NAJVIŠE PAŽNJE

BETA
Melanija je tokom posete Keniji nosila beli šešir, onakav kakav su nosili evropski istraživači i carski administratori u Africi, pre nego što su pokorili narod na ovom kontinentu. Ovakvi šeširi su nakon pokoravanja postali statusni simbol i simbol ugnjetavanja u Africi. Zbog toga su je mnogi napali jer, kako tvrde na društvenim mrežama, ovaj gest nije bio adekvatan za tu priliku.
BETA