Fotografija koja je duboko UZNEMIRILA svetsku javnost: Šta to nije u redu na slici Trampa sa kćerkom? (FOTO)

Donald Tramp
Beta

Nedavno je na Internet "nebo" procurila diskutabilna fotografija Donalda Trampa sa kćerkom Ivankom koja datira iz 1996. godine... Slika stara dve decenije izazvala je brojne komentare Amerikanaca, navodno je neke i "uznemirila", i dodatno podgrejala zlonamerne spekulacije o odnosu kandidata za predsednika SAD sa kćerkom.

 

Naime na fotografiji navodno iz 1996. godine Ivanka, tada 15-godišnjakinja, sedi u krilu svog oca u mini suknji i miluje ga po licu. Sama slika ne bi bila toliko čudna da je Trampova kćerka možda mlađa ili bar primerenije obučena, te kada detalj na fontani na kojoj sede ne bi odlvačio pažnju…

Posted by Ivanka Trump on четвртак 10. септембар 2015.

Fotografija je uslikana na jednom od Trampovih imanja, a otac i kćerka pozirali su sedeći na fontani koja između ostalog sadrži i dve statue papagaja u prilično čudnoj pozi.

Da sve bude bizarnije, američki mediji prisetili su se situacije od pre 9 godina, kada je uticajni biznismen u jednom intervjuu odgovorio na pitanje kako bi se osećao kada bi se Ivanka slikala za “Plejboj”.

To bi bilo razočaravajuće, mada možda i ne toliko – zavisi od toga šta bi bilo u unutrašnosti časopisa. Ne mislim da bi Ivanka to uradila, iako ima zaista lepu figuru. Da Ivanka nije moja ćerka, zabavljao bih se s njom – rekao je tada Tramp.

Ove godine on je magazinu “Rolling Stone” dao još jednu izjavu u sličnom stilu:

Ivanka je zaista posebna i kakva je samo lepotica! Da nisam srećno oženjen i da nisam njen otac… –