VEČITI SJAJ DIVNIH DEVOJAKA: Ako niste bili na koncertu FRAJLI u Sava centru propustili ste SPEKTAKL (VIDEO)

Frajle
Promo/Željka Simić

Novosadske The Frajle nastupile su u petak 24. novembra u prepunoj sali Sava Centra na oduševljenje beogradske publike. Nastup je praćen sjajnom scenografijom i rasvetom koja je čiji je cilj bio da stvori intimniju atmosferu.

 

Shodno ovoj postavci, The Frajle su svoju publiku pozvale da se oseća kao kod kuće jer one donose „Ljubav na dar“ što je ujedno i ime albuma koji su ovom prilikom promovisale.

Više od dva sata, publika je u glas pevala pesme “Ich liebe dich”, “Menjam dane”, “ Meni trebaš ti”, “Nevolja” i mnoštvo drugih. Mladi gitarista Bojan Ivanovski bio je gost na koncertu, odsviravši divnu baladu Jadranke Stojakovic “Što te nema”. Posle ovog gostovanja, The Frajle su na sceni bile u delu koja je izgledala kao dnevna soba, te su odsvirale pesme koje sviraju inače za “svoju dušu” na radost publike. 

Pored pesama sa albuma „Ljubav na dar“ koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media, The Frajle su izvodie i pesme sa svojih prethodnih ostvarenja „A strana ljubavi“, „B strana ljubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja“, kao i nekoliko zanimljivih obrada.

Neposredno pred koncert, The Frajle su objavile i novi spot za pesmu “Mrvice moja” koji su uporedo snimale sa spotom za pesmu “Ne idi” koji ćemo uskoro imati prilike da vidimo.