FRKA U BANJALUCI: Policajci tukli SRPSKOG KOŠARKAŠA

Ognjen Kuzmić
eurobasket2015.org

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić izbačen je iz noćnog kluba u Banja Luci i pritom je dobio više udaraca od policije.

 

Ognjen Kuzmić prema pisanju Blica nije želeo da posluša naređenja policije, pa je zbog toga uz silu izbačen iz noćnog kluba.

On ovaj incidient i bahato postupanje policije navodno nije prijavio jer ne želi da se u klubu sazna da je izlazio noću i da je zbog toga ustvari povređen.

Video sam da je policajac stajao pored Kuzmića i naredio mu da ostavi mobilni telefon. Košarkaš se pravio kao da ne čuje policajca, koji mu je zatim još nekoliko puta ponovio da ostavi telefon. Nakon što je ostavio telefon počeo je glasno da priča sa ekipom koja je sedela sa njim za stolom. Isti policijac, koji nije bio ništa sitniji od njega, ponovo je krenuo da ga opominje da prestane. U jednom trenutku, verovatno kada su shvatili da se Kuzmić neće smiriti, policijaci su krenuli da guraju košarkaša prema izlazu iz kluba – naveo je izvor Blica.

Srpski košarkaš je tom prilikom navodno dobio nekoliko udaraca.

Izveli su ga ispred kluba. Primetio sam da su ugasili svetlo i čulo se kao neko udaranje. Mislim da sam čuo Kuzmića kako govori da više neće praviti problem, ali se nije videlo šta se dešava – rekao je sagovornik.

?

A post shared by Ognjen Kuzmic ? (@ognjenkuzmic1) on