GDE JE DAVOR DRAGIČEVIĆ? Otac ubijenog dečaka sinoć je NESTAO, policija tvrdi da NIJE UHAPŠEN

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića, ali niko tenutno ne zna gde se on nalazi.

Beta

Suzana Radanović tvrdi da je Davorov advokat otišao u Policijsku stanicu Banjaluka, ali da su mu rekli da se ne nalazi u policijskoj stanici.

Specijalna policija prethodno je zatražila od novinarskih ekipa da se udalje i pratila je Davora do džamije Ferhadija. Trenutno nije moguće proveriti gde je Davor odveden.

Davor Dragičević je šetao prema džamiji Ferhadija, a specijalci su ga opkolili. S njim je bilo još par osoba.

Ostali pripadnici grupe “Pravda za Davida” su se sklonili u kafe “City” na Trgu Krajine, u koji su upali specijalci i priveli jednog od aktivista “Pravda za Davida” Željka Dabića. Takođe se tvrdi da je privedena i aktivistkinja grupe Danijela Daca Ratešić.

U međuvremenu su na Trg Krajine stigli komunalci, koji su počistili “Davidovo srce”.

Nakon protestne šetnje Davor Dragičević se sa grupom građana vratio na Trg Krajine, gde su se ponovo pojavili pripadnici Specijalne policije. Oni su zatražili od građana da se raziđu sa Trga, navodeći da je odobreno vreme za protest isteklo u 20 časova.

U banjaluci je sinoć održan skup “Pravda za Davida”, kome je prisustvovalo oko deset hiljada ljudi, tražeći pravdu za ubijenog mladića i ostavku ministra policije Dragana Lukača.