Četvrtu godinu za redom, sada već tradicionalno, uoči najveće regionalne književne konferencije “Book Talk”, JGSP i “Color Media Communications“, organizuju akciju “Nedelja knjige“.

I ove godine, od 24. do 27. septembra, Novosađani će imati priliku da dobiju knjigu na poklon, ukoliko ih volonteri zateknu u javnom prevozu i na stajalištu kako čitaju.

Knjige su ove godine poklonile izdavačke kuće Laguna, Vulkan, Clio i Službeni glasnik. Akcija će biti sprovedena na linijama broj 3, 5, 7 i 8.

Prethodne tri godine, nekoliko stotina Novosađana dobilo je na poklon knjigu, a javni prevoz je ličio na pokretne čitaonice.

Promo

Regionalna književna konferencija „Book Talk 2018“ ove godine se održava u petak, 28. septembra, na tri lokacije – Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog i Galerija likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.

Tema ovogodišnje konferencije su “Godine raspleta” – jubileji globalnih, regionalnih i nacionalnih događaja koji su značajno uticali na naše živote – samim tim i na književnu scenu i izdavaštvo.loading...