GENIJALNA AKCIJA! U gradskom prevozu ČEKA VAS DIVAN POKLON, ali samo ako ispunjavate JEDAN USLOV (FOTO)

Novosađani će ovih dana biti prijatno iznenađeni!

Promo

Četvrtu godinu za redom, sada već tradicionalno, uoči najveće regionalne književne konferencije “Book Talk”, JGSP i “Color Media Communications“, organizuju akciju “Nedelja knjige“.

I ove godine, od 24. do 27. septembra, Novosađani će imati priliku da dobiju knjigu na poklon, ukoliko ih volonteri zateknu u javnom prevozu i na stajalištu kako čitaju.

Knjige su ove godine poklonile izdavačke kuće Laguna, Vulkan, Clio i Službeni glasnik. Akcija će biti sprovedena na linijama broj 3, 5, 7 i 8.

Prethodne tri godine, nekoliko stotina Novosađana dobilo je na poklon knjigu, a javni prevoz je ličio na pokretne čitaonice.

Promo

Regionalna književna konferencija „Book Talk 2018“ ove godine se održava u petak, 28. septembra, na tri lokacije – Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog i Galerija likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.

Tema ovogodišnje konferencije su “Godine raspleta” – jubileji globalnih, regionalnih i nacionalnih događaja koji su značajno uticali na naše živote – samim tim i na književnu scenu i izdavaštvo.