Gluva beba, prvi put čula glas svoje mame, a njegova reakcija oboriće vas sa nogu (VIDEO)

beba
screenshot/youtube

U ovom simpatičnom videu vidi se dečakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva

 

Gzander je dečak koji se rodio s velikim zdravstvenim problemima. Izgubio je sluh zbog krvarenja u mozgu. Šezdeset dana je bio na neonatalnom bolničkom odeljenju na intenzivnoj nezi. Ovaj dečak iz američke države Džordžije je rođen devet nedelja pre termina. Majka je snimila trenutak u kojem uz pomoć slušnog aparata Gzander prvi put čuje njen glas.

Iako su joj, kad se rodio u bolnici, rekli da je Gzander prošao slušni test, majka nije bila uverena. Znala je odmah da nešto nije u redukada nije reagovao kao i ostala deca. Uradili su novi test i zaključili da mu treba slušni aparat jer mu se zbog medicinskih komplikacija stanje pogoršalo.

Slabovida beba dobila naočare: Njenoj sreći nije bilo kraja! (VIDEO)

“Trebalo je tri meseca da im dokažem da nešto nije u redu. Oni su samo mislili da se ponašampreviše zaštitnički, ali se pokazalo da sam bila u pravu. Nikad nemojte potcenjivati majčinske instinkte. Njegov sluh se neće pogoršavati, ali ni poboljšati, moraće stalno da nosi slušni aparat”, rekla je majka.

U ovom simpatičnom videu vidi se dečakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva. Gzander se na početku malo zbunio, a onda je počeo da se smeje što je oduševilo majku.