GNUSNO! Evo zašto NIKADA ne bi trebalo da kačite slike dece na INTERNET

Pronađena je čak i grupa sa slikama beba u kojoj su odrasli muškarci pisali gnusne poruke...

Haker
Pixabay

Na društvenim mrežama vrebaju na stotine pedofila, koji su jedva dočekali leto kako bi se dočepali novih fotografija golišave ili polugolišave dece, pa čak i beba!

Roditelji koji slike s plaže žele da podele, recimo, na Fejsbuku ili Instagramu i ne slute da tamo neprestano vrebaju ljudi izopačene svesti i bolesnih umova.

Lovci na pedofile, operativci iz grupe Stop pedofiliji SP, koji imaju volontere u celom regionu, svedoci su niza užasnih slučajeva nastalih upravo nakon običnih, benignih objava fotografija dece na društvenim mrežama.

Oni zato pozivaju roditelje da slike svoje dece ne postavljaju na mreže.

Praćenjem pojedinaca ušli su u trag stranicama s brojnim dečjim fotografijama iz celog sveta. Na određenim stranicama hiljade pedofila lajkovale su fotografije i pisale grozne komentare ispod slika dece dece stare od tri do 13 godina koje su nastale na plažama. Istragom ove organizacije utvrđeno je da su fotografije bile skinute s roditeljskih profila bez dozvole.

Da stvar bude još gnusnija, oni su došli i do grupe sa slikama beba, gde su odrasli muškarci komentarisali “kako beba ima lepe usne i usta” i slične gadosti. Zahvaljujući njihovoj istrazi i radu, grupe su ugašene, a deo osoba iz tih grupa je i procesuiran.

Kako prijaviti pedofila

Pošaljite poruku na mejl adresu [email protected] – Pozovite 011/3540-231 u periodu od 07.30 do 15.30 časova – Nakon tog vremena prijavljivati na broj telefona 192