GNUSNO UBISTVO ZGROZILO MEŠTANE: Pronađeno telo muškarca bez polnog organa

Pronađen ubijeni čovek, kome su amputirane genitalije. Zastrašujući prizor je zgrozio Španiju. Španska policija istražuje slučaj ubistva muškarca kome je amputiran polni organi.

policija
Pixabay.com

Do jezivog otkrića su došli nakon što je zabrinuti komšija u katalonskom gradu Palau-solita i Plegamans severno od Barselone upozorio policajce. Lokalni izveštaji kažu da je neimenovani muškarac pronađen sa spuštenim pantalonama i odsečenim testisima i penisom na podu iznajmljene kuće.

Očekuje se da će obdukcija otkriti uzroke smrti, a telo muškarca je ostavljeno bez polnog organa na mestu gde je otkriveno. Genitalije su nestale. Na imanju koje je bilo prekriveno životinjskim izmetom pronađeni su i psi.

Medicinski stručnjaci su odbacili mogućnost da su psi otkinuli genitalije i pojeli ih. Još uvek nije jasno da li su pronađeni nestali delovi tela. Policija nije otkrila starost mrtvog muškarca.

U toku je istraga radi otkrivanja uzroka smrti i amputacije dela tela muškarca – rekao je portparol regionalne policije Mosos d’Eskuadra.

Policajci su juče došli do stravičnog otkrića oko 15.30 sati popodne. Regionalni tim za ubistva vodi istragu i traga za osumnjičenim za ubistvo.

Palau-solita i Plegamans je grad i opština u oblasti poznatoj pod nazivom Vales Oksidental u provinciji Barselona. Udaljeno je na oko 25 kilometara severno od katalonske prestonice.