GOLIŠAV SKANDAL U BRAZILU! GOSPOĐA MINISTARKA ‘zapalila’ je društvene mreže zbog svoje BUJNE GUZE (FOTO)

Milena Santos
FACEBOOK/Milena Santos

Milena Santos (26), supruga novog brazilskog ministra turizma Alesandra Tiešeire, zapalila je internet svojim skoro pa nagim fotogarfijama.

Fotografije na kojima prva dama turizma pozira u minimalnom kupaćem kostimu ispred brazilskog Kongresa ovih dana kruže društvenim mrežama i retko koga ostavljaju ravnodušnim.

Ipak, atraktivna brineta, koja sada želi ulogu ozbiljne žene brazilske političke scene, kaže da su fotografije nastale davno, pre nego što se udala za aktuelnog ministra turizma, te da su one sada namerno plasirane i dovedene u pogrešan kontekst.

Naime, fotografije su nastale 2013. godine kada je Milena pobedila na popularnom izboru za najlešu zadnjicu “Miss BumBum” koji se održavao u Majamiju.

Kako kaže, namerno je oskudno obučena pozirala ispred Kongresa kako bi privukla pažnju Brazilaca koji “više pažnje poklanjaju golim zadnjicama umesto onome što zaista iziskuje pažnju”.

Ministar Tiešeire mandat je preuzeo u petak, a zadužen je i za organizaciju Olimpijskih igara. Sada trpi kritike da se fotografiše sa svojom seksi suprugom dok mu ginu radnici na izgradnji objekata.

Ogorčena sam što ljudi sa nedostatkom etike i poštovanja komentarišu trenutke sreće para koji se voli i transformišu ga u nešto negativnoizjavila je Milena.

Ipak, Milena je pokazala da nije samo lepo lice i seksi telo. Ona je godinama član političke Liberalno-socijalne partije i nedavno je kritikovala selektivan pristup o istragama korupcije u zemlji zbog čega je nedavno i brazilski parlament izglasao impičment predsednice Dilme Rusef.

Ona se prošle godine kandidovala i za člana Gradskog veća grada Salvadora.