GOSPA OD DIMA: Stigao NASTAVAK čuvenog bestselera “Princeza od Pepela”

Od autorke bestselera Njujork tajmsa Lore Sebastijan sledi nastavak romana Princeza od Pepela, koji ste nestrpljivo čekali.

Promo Vulkan

Knjiga je do sada objavljena na više od dvadeset jezika i postala je jedan od najinteresantnijih YA naslova fantastike. Gospa od Dima, drugi deo trilogije koja je osvojila srca tinejdžera širom sveta, mračna je i uzbudljiva priča, i čita se u jednom dahu.

Nastavak čuvenog svetskog bestselera prati život mlade Teo i njenu borbu za oslobođenje svog naroda i povratak surovo oduzetog prestola koji joj pripada. Ukoliko vas je oduševila priča o borbi i hrabrosti – Princeza od Pepela, pripremite se za izvanredan rasplet, fenomenalnu avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Glavna junakinja zna da jedino mir osigurava opstanak Astreje. Nažalost, nekad ni mir nije dovoljan. Iako je Teo uspela da pobegne od kajzera i povede princa Serena kao taoca, duša joj je okovana teškim lancima njenog naroda, koji i dalje pati pod okrutnom kajzerovom vladavinom.

Žrtvovanjem svoje slobode i pristankom na udaju, Teo se nada da će vratiti slobodu izmučenom narodu. Iz svih krajeva sveta dolaze prosci, spremni da urade sve što Teo zatraži. U nadmetanju za njenu pažnju neki od njih neće igrati po pravilima, a Teo će morati, pronicljivim potezima, da sačuva svoj život, ali i živote odanih prijatelja. Da li će u tome uspeti, ostaje da saznate u romanuGospa od Dima.

Autorka ovog neverovatnog romana, Lora Sebastijan, odrasla je u Južnoj Floridi i pohađala jeKoledž umetnosti i dizajna u Savani. Trenutno živi i radi u Njujorku. Prvi deo trilogije, Princeza od pepela, možete pronaći među objavljenim izdanjima Vulkan izdavaštva.