GOST IZNENAĐENJA NA MITINGU SPS: Njegovo pojavljivanje naljutilo je Mirjanu Marković (VIDEO)

marko milošević
printscreen/Youtube.com

Dolazak unuka bivšeg predsednika SPS Slobodana Miloševića Marka (17) u subotu na miting socijalista tema je o kojoj bruji štampa. Pročitajte šta je izjavila Markova majka Milica, kao i da li je baba Mira zbog svega ljuta...

 

“Marko će možda krenuti dedinim stopama, ali će o tome sam odlučiti kad postane punoletan”, kaže njegova majka Milica Gajić i ističe da su oboje bili zadovoljni onim što su videli na tom skupu, na kome su ih svi učesnici gromoglasno pozdravili.

“O Markovim političkim ambicijama moći ćete da pričate lično s njim kad uskoro postane punoletan. Zaista ne znam, mislim da on ne razmišlja sad o tome. On je odličan đak, pohađa treći razred srednje škole. Divno je dete i zasad razmišlja da upiše Pravni fakultet”, kaže Gajićeva za “Kurir”. Inače, Slobodan Milošević je pre ulaska u politiku studirao i završio Pravni fakultet.

Milica Gajić kaže da je sa sinom otišla na konvenciju socijalista u Beogradu, nakon što ih je SPS zvanično pozvao.

Ja sam bila prisutna kao Markova majka, a ne kao član porodice, jer već pet godina nisam snaja porodice Milošević. Ovaj put sam samo Markova mama“, rekla je Gajićeva.

List “Alo” navodi da se odlasku njenog unuka na miting SPS-a oštro protivila supruga preminulog Slobodana Miloševića, Mirjana Marković, ali da je Markova majka nije poslušala.

Milica nije htela ni da potvrdi ni da demantuje tu priču: “Ovo je bio lični odlazak na prijateljski poziv stranke koju je osnovao Markov deda”, rekla je ona i dodala da odavno nije u kontaktu sa svojom bivšom svekrvom Mirom.

Ipak, bliski prijatelji Mirjane Marković kažu da je revoltirana odlaskom malog Marka na miting SPS-a.

“Marko nosi prezime Milošević i zato Mirjana i njen sin smatraju da je to čista zloupotreba deteta u političke svrhe, a tome se lično protivio i sam Slobodan Milošević, koji se samo u nekoliko navrata pojavio sa unukom u javnosti”, ističu ti izvori.

Mirjana Marković, koja se nalazi u Moskvi, nije želela da komentariše ove navode.