GRAĐANI NA OPREZU: Evo gde je poslednji put viđen serijski silovatelj zbog koga strepi ceo Beograd (FOTO)

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) koji je nedavno izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog serije silovanja i razbojništva, i danas je primećen kako luta Beogradom.

Pixabay.com

Milošević je za sada viđen na nekoliko lokacija od centra do Borče i Krnjače, a danas su ga građani usnimili u Starom gradu, tačnije na Dorćolu.

Milošević je primećen oko 9 časova jutros kako šeta blizu Bajlonijeve pijace, da bi ga oko 10 sati građani primetili na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice cara Dušana na Dorćolu.

Milošević već danima nosi istu garderobu, tamnu jaknu sa crveno-belim štraftama na rukavima, crvenu duksericu sa kapljučom i široke farmerke tamnijeg teksasa.

Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

„Ostavite me u zatvoru, meni je ovde lepo! Napolju nemam nikog, sigurno ću napraviti neko s*anje“, žalio se serijski silovatelj Igor Milošević (44) stražarima u zatvoru „Nova skela“ kad je odslužio kaznu.

Podsetimo, u pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara. Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina. Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.