Gradonačelnik Zagreba u poseti Beogradu! Bandić se sastaje sa Radojičićem, ali i srpskim patrijarhom

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, nalazi se u posetu Beogradu gde bi trebalo da se sretne sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, kao i sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejom

Wikipedia/Roberta F

Na poziv veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Srbiji Nj. E. Gordana Bakote, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prisustvovaće danas, 21. juna, u 18 časova, u Crowne Plazi Novi Beograd, obeležavanju Dana državnosti i Dana oružanih snaga Republike Hrvatske.

U sklopu posete, gradonačelnik Bandić susrešće se u 16 časova i sa novoizabranim gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a na sastanku će, osim veleposlanika RH Nj. E. Gordaan Bakote, biti prisutan i Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i zastupnik u Skupštini Republike Srbije.

Pre toga, u 15 časova, gradonačelnik Zagreba će se, u društvu sa veleposlanikom, susresti sa patrijarhom Irenejom, vrhovnim poglavarom Srpske pravoslavne crkve i episkopom Niškim. Sastanak s beogradskim Nadbiskupom i metropolitom monsinjorom Stanislavom Hočevarom previđen je za 17 časova.