GTA NA ULICAMA ŽELEZNIKA: Policija juri mladog vozača, a publika navija tokom potere (VIDEO)

Omladina se igrala sa policijskom patrolom.

policija
Pixabay.com

Na društvenoj mreži Twitter osvanuo je snimak pod naslovom “Za to vreme u Železniku dečaci se igraju GTA sa murijom…” u kome je zabeležna policijska jurnjava ovim beogradskim naseljem za crnim automobilom u kome se na mestu vozača nalazila mlađa osoba najverovatnije srednjoškolac, koji se jurnjavom po ulicama poigravao sa policijskom patrolom.

Snimak, koji je prvo osvanuo na Instagramu, a onda se preneo na Twitter prikazuje policijsku poteru za crnim automobilom marke Subaru, za čijim volanom kako se može videti bila je mlađa osoba, najverovatnije srednjoškolac, koji prvo u punoj brzini uz škripu guma, kao u akcionim filmovima, uleće u krivinu uz burno navijanje, reklo bi se njegovih drugara, dok ga u stopu prati policijska škoda sa rotacijom i sirenom.

Snimak prikazuje kako se oba vozila udaljavaju, a onda se odbegli vozač ponovo vraća istim putem, kao i policija i svi skreću u sledeću ulicu, gde se potera nastavila.

Valja dodati i da se na snimku osim vriske i navijanja čuje smeh mladića od kojih su većina srednjoškolci, koji su davali podršku odbeglom vozaču.

Takođe se čuje i jedan komentar: “Mnogo je on smiren brate”.

Za sada nije poznato kad je snimak nastao, ali se veruje da je to bilo danas u popodnevnim časovima.