HAOS ISPRED SKUPŠTINE: Dveri napale ministra Lončara i Rističevića, SNIMAK otkrio SVE DETALJE (VIDEO)

Narodni poslanici Dveri su tokom protesta ispred ulaza u Skupštinu Srbije napali ministre i poslanike vladajuće većine prilikom ulaska u zgradu. Protest je završen oko 11.20 časova, a lider Dveri Boško Obradović je poručio da je došlo vreme za pobunu i pozvao građane širom Srbije da izađu na ulice u subotu u 19 časova i biciklima, automobilima, motorima formiraju protestne kolone.

Printscreen tv N1

Obradović je ranije ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru poručio da će “ići na robiju”.

“Ako vama i svakom građaninu Srbije zbog čega se bunimo, stvarno ne mogu to da objasnim. Osam godina neko krši Ustav, ruši sve državne institucije i na svaki način manipluiše, ponižava i vređa ovaj narod i državu. Uzeli su nam život, slobodu, finansije i institucije, srušili sve što je normalno u državi. Bunimo se zato što mi više nećemo to da trpimo”, rekao je Obradović, a javlja N1.

Reagovala je i skupštinsko obezbeđenje, a Obradović tvrdi da nije bilo fizičkog nasilja.

Poslanici Dveri tvrde i da je poslanik Milovan Drecun fizički nasrnuo na njihovu koleginicu Mariju Janjušević.

“Ispred mene je hodao i govorio najlascivnije reči onda kada je znao da ga građani ne čuju. Nisam mu dozvolila da mi priđe dovoljno blizu da me povredi”, rekla je Janjušević.

Poslanik Marjan Rističević je snimljen kako ulazi u zgradu sa pocepanim sakoom. Snimak incidenta ispred Skupštine i Rističevićeve svađe sa poslanicima Dveri možete pogledati OVDE.