HAOS U NOVOM SADU: Grupa muškaraca napala demonstrante, IZBILA OPŠTA TUČA (VIDEO)

Grupa muškaraca napala je u tri navrata građane koji protestuju na Mostu slobode, te je izbila tuča. Saobraćaj je zaustavljen.

Printscreen N1

Gađali su ih kamenicama, upotrebljen je i biber sprej, nakon čega je povređen jedan snimatelj. Demonstranti su ih u više navrata oterali.

Nekoliko momaka sedelo je u kolima noseći maske i kačkete, neki od njih su izašli i počeli da snimaju okupljene tražeći da prođu, što im ovi nisu dopustili. Ubrzo je doslo do koškanja, a potom i do tuče, javlja 021.rs.

Stampedo se dogodio nakon što je jedan od okupljenih momaka s kačketima i maskama prišao iza leđa jednom od demonstranata i udario ga pesnicom u glavu.
Oni su potom pobegli uz Most slobode. Potom je izbila nova tuča. Policije nema nigde i 192 linija je pritom sve vreme nedostupna.

Jedan mladić je ozbiljno pretučen tokom protesta u Novom Sadu, javlja reporterka N1. Kako ova televizija javlja reč je bila o jednom od provokatora koji je pao, a zatim su ga demonstranti uhvatili i počeli da tuku. Organizatori protesta uspeli su da smire situaciju.

BEOGRAD U POTPUNOJ BLOKADI: Čitav grad stoji, snimci svedoče o situaciji na ulicama (VIDEO)